SHINee's Back

Photobucket
Hello, peeps! Ahhh~ Dah lama tak update blog selain drpd join giveaway. Lamalah sangat. Entahlah, sejak nak dekat peperiksaan akhir tahun (P.A.T) rasa malas buat semua benda. Lol. Maybe, aku tengah excited sebab my 5 shining boys nak Comeback kot? SHINee 5th Mini Album titled "Everybody"! Ni gambar teaser my love. Hikhik. Sebelum tu, ada sesiapa yang nak sponsor my first giveaway? Tekan SINI . Tenkss. ^^


[30.9] Lee Taemin, SHINee's maknae teaser. Aku tak suka gambar ni.. Nampak poyo. XD

[1.10] Lee JinKi (Onew), SHINee's Leader.  Aigoo.. Chicken maniac... 


[2.10] Kim Ki-Bum (Key) , SHINee's diva.  Handsome nyaaa Kunci..!


[3.10] Kim JongHyun, SHINee's Bling Bling Dino. Gambar 1st tu nampak macam bukan diaa.. Segak kot.


[3.10] Choi MinHo, SHINee's Main Rapper a.k.a My Ultimate Bias. Ahh.. You melt me down like ice cream...  Teaser gambar dialah yang aku tunggu! Finally! Muah muah! Thankyouusss, SM!


Choi Minho fanarts. Semartt . Nampak sama, tapi dia tetiba tambah sepek mata. Lol. Jinjja, aku harap comeback kali nie Daebak. Hwaiting!  Aku nak beli album dia tapi yelahkan. Students, no money~ Huhu.. (Ada yang nak belanja? xD)

EVERYBODY, LETS ROCKIN' ROLL WITH SHINEE!

I'm waiting for SHINee's comeback. 14 Oct. xoxo, Annyeong.