E X A M.

Nampak tak header seram tu? Okeh... Hari ni raya. Ughh.. Then, Khamis aku periksa! Tolong ye doakan aku.. 2 minggu kene study. Study. Study. Study. Aku taktahu la silibus Periksa Akhir Tahun ni cemana. Yang aku tahu, subjek Teras akan diambil kira as band PBS and markah untuk Streaming Class next year. Subjek Al-Azhar.. Insyaallah, aku boleh! Nasib baiklah ustaz ustazah semua bagi tajuk yang masuk.. Kekeke~ So, baca yang tu je lah. Huhu.. Untunglah akak-akak PMR dgn adik-adik UPSR. Dah bebas....
Yang aku tahu lepas je habis P.A.T, aku nak tukar template and edit by my own. After that, I'll start my First Giveaway. Yay! Tak sabar, first time host kontes. Hopefully, ramai yang dapat join and memeriahkan lagi Giveaway. :) Ada sesiapa nak sponsor? Pencarian masih dibuka.. ^^ Klik Sini ya.  Okaylah.. Bye bye. Good luck for me! Hwaiting ! :D Hehe..

xxxx-Hiatus for 2 weeks-xxx

6 comments:

Maru Maru :3 said...

Akak dah abes PMR. Hohoho bebas wooo :3 Goodluck ehhh ^^v

Farah Arina said...

goodluck . :D farah pun tak lama lagi exam akhir tahun walaupun ada pbs .

Tiqa Ni Hye said...

@Maru Maru :3 Trimas x_x Untunglah, kak... Huhu

Tiqa Ni Hye said...

@Farah Arina Senasib la ni.. Haha.. Goodluck jugakk.! :D

Lieya Von Jay said...

best of luck dear ^_^

Tiqa Ni Hye said...

@Lieya Von Jay Gomawo, eonnie. :)