Freebies : Header #1

Annyeong! Dah tengok header aku? Haha.. Cantik an?? Butterfly gituu. Sementara menunggu SHINee comeback, saja buat freebies header untuk korang. Simple je, tapi buat dengan kasih sayang. Hoho.. Kalau nak pakai comment ya. Aku susah susah buat, korang copydog pulak. Lol. Aku buat random.. Apa yang ada kat kepala, aku buat. Flying idea~ Semua header ni aku dah png kan tau. ^^  (Ctrl + C untuk copy) Kalau tak reti cemana nak jadikan header comment ya. ALL OF THEM IS MY COPYRIGHT.
http://1.bp.blogspot.com/-jZnsTR5cS30/UlDEgUO97hI/AAAAAAAAAhg/0bI5Fn-bocQ/s1600/paris.png
http://4.bp.blogspot.com/-ln6MvtnTpeU/UlDEhhYEpVI/AAAAAAAAAhw/KLK-AJtHUe8/s1600/butterfly+1.png
http://3.bp.blogspot.com/-3kGyA4Zp-qQ/UlDEj3PJzWI/AAAAAAAAAiA/8TusnyQu5ZA/s1600/Camera.png
http://4.bp.blogspot.com/-Ginmo_KAtbs/UlDEdNbfFqI/AAAAAAAAAhI/MMFTUv6VBu0/s1600/zombie.png


http://4.bp.blogspot.com/-z6x68EkoX1Q/UlEIesaTp_I/AAAAAAAAAjA/t0uTmT1Qo6E/s1600/friends+2.png
http://3.bp.blogspot.com/-9_W9UVwwHxU/UlDEeFC1vuI/AAAAAAAAAhQ/5E9GlR-KiHE/s1600/pretty.png

http://1.bp.blogspot.com/-6pNQSw0GcZY/UlDEkTLuEbI/AAAAAAAAAiI/ChboWJVxhQA/s1600/tiramisu+lover.png
http://2.bp.blogspot.com/-vHbQ22O6bnU/UlDEe--jSuI/AAAAAAAAAhY/WNmB_ZG2Obg/s1600/i+wannabe+a+princess.png
http://3.bp.blogspot.com/-2fxwGSfTLpU/UlDEg507RAI/AAAAAAAAAhk/mamIewJ-toU/s1600/black+n+white.png

http://2.bp.blogspot.com/-alHTiPM9Dto/UlEGlEE3IzI/AAAAAAAAAio/8fQw8eRuu_0/s1600/alone+png.png
http://3.bp.blogspot.com/-FFhFDCv49IQ/UlDEiy-Im5I/AAAAAAAAAh4/Fq72DJL8_WQ/s1600/books.png

(bukan png)
http://1.bp.blogspot.com/-aU_jyelXBMY/UlEHGnTVpMI/AAAAAAAAAi0/rfFZ0E-OMss/s1600/sleepy.jpg
(bukan png)
http://2.bp.blogspot.com/-n1ojxT76bQw/UlEGl8rsGJI/AAAAAAAAAis/CXJTXURqJzA/s1600/Assalamualaikum.png

Okay. tu ja.. Maaf kalau tak menepati citarasa. Kalau nak pakai, COMMENT. Kalau taknak pakai PERGI BLAH k? xDD Haha. Actually, semua aku suka.. Tapi aku dah reservekan 2 untuk aku. Muahahaha! Oklah. Bye.. ^_^ Jumpa lagi di Freebies : Header #2. Japjap! Scroll bawah lagi.. Cantik tak footer?? lol
//Tak pernah pernah aku baik sangat buat freebies kat orang.Huhu..//

4 comments:

Sabrina SA said...

Lawa ^^

Tiqa Ni Hye said...

@Sabrina SATerima kasih Sabrina. :)

tenku butang said...

waaa.. cantik2 semuanya.. yunk.. nak yang macam kat bawah sekali ni boleh.. alaa yang kat footer ni.. yang "thanks for viviting ni.. ajo lea teman nak letak camne boleh?

Tiqa Ni Hye said...

@tenku butangHaha, kalau yg tu tak boleh kot... Nanti sy buat freebies and tuto eh.. ^^