Changed Blog Design!

Photobucket
Setelah beberapa hari belajar dgn coding, dapatlah buat new look utk blog ni. Actually, nak edit sikit je, Edit drpd code asal, tapi sebab dah memandai sangat, terpaksa buat baru. Tu la, sebelum edit BACKUP Template dulu! Kan dah naya! -_- Disebabkan tu jugaklah code Shoutbox dah tak jumpa... I miss you..

Before

After. Sorry for the baddd quality of photo. Taktahulah knape dgn photoscape ni. =='

Thanks jugaklah kepada mereka-mereka yang sudi menegur psl blog ni masa dkat Segmen Saya Mahu Ditegur. Majority, ramai yang tegur pasal Font kecik sangat, template tak menarik. Tenkiusss. ^_^ Now, my blog become more elegant. Haha! Cantek tak? Ada apa-apa nak ditegur? Silakan.... Huhu..

Wait for my next post. MY FIRST GIVEAWAY! Yuhooo! 

2 comments:

Mrs. Wordy said...

nice blog :3 i envy you :D

Tiqa Ni Hye said...

Thanks! ^_^ Hehe